Eveniment A.P.O.R. în colaborare cu Cabinet Deputat Rodica Paraschiv

În luna martie, cu o zi înainte de a celebra Mama, pe 7 martie, în acord cu tradiția data de Campania “SUNT FEMEIE ORICE-AR FI!”, campanie de profilaxie pentru cancerul la sân desfășurată de 6 ani în mediul rural de către A.P.O.R., s-a mers în comuna Ștefești pentru o întâlnire cu femeile de aici.

De astă dată, partener având la această întâlnire, un cabinet de deputat: Doamna Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, fost Prefect de Prahova, instituție cu care A.P.O.R. are în continuare acord de parteneriat.

Doamna dr. oncolog Ileana Constantiniu, a surprins și de astă dată audiența, captivând atenția tuturor femeilor prezente, vorbindu-le despre autoexaminarea sânului și relația medic – pacient.

Doamna Deputat Rodica Paraschiv a subliniat din nou Importanța pe care Femeia este necesar să și-o acorde sieși, pentru a putea purta de grija celor dragi.

Doamna Iolanda Gheorghiu a punctat necesitatea acestor întâlniri ce reprezintă unul din obiectivele asociației.

A.P.O.R. mulțumește tuturor celor implicate și doamnei director al Muzeului de Biologie, dna Emilia Iancu, pentru frumoasele mărțișoare acordate participantelor la întalnire. Și….. mulțumim doamna Ana!

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!