Campania „Sunt femeie orice-ar fi!”, organizata de catre Asociatia Pacientilor Oncologici – Romania a continuat marti, 23 aprilie, in Ploiesti.

De aceasta data, 21 de doamne din cadrul Asociatiei Nevazatorilor din Romania Filiala Prahova au beneficiat de ecografii mamare la pretul redus de 80 de lei. Actiunea a fost organizata de catre Iolanda Gheorghiu, presedintele APOR, iar ecografiile au fost realizate la sediul Asociatiei Nevazatorilor de catre dr. Victor Nicolici, cu un aparat ultraperformant.

Campania de profilaxie pentru cancerul la sân intitulată “Sunt femeie orice-ar fi!” a debutat în ziua de 2 decembrie 2012. De atunci, campania este în plină derulare și reprezintă linia directoare de activitate a asociației.

Campania se desfasoara prin doua directii: informare despre afectiunile oncologice ale sanului, autoexaminarea sânului în scoli si colegii, dar si realizarea de ecografii pentru ambii sâni susținute de poza aferentă, avand  un preț  ce ar putea fi  suportat de cat mai multe femei.

Campania „Sunt femeie orice-ar fi” este sponsorizata de catre OMV Petrom, Conpet si Tunic Prod.

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!