Finalul lunii mai a fost unul incarcat pentru Asociatia Pacientilor Oncologici – Romania. Actiunile din cadrul campaniei “Castiga timp!”(2) s-au concentrat asupra adultilor din centrele de recuperare si integrare din intregul judet.

Campania “Castiga timp!”(2) se desfasoara in parteneriat cu DGASPC Prahova si urmareste profilaxia afectiunilor cardiovasculare si urologice.

Astfel, echipa APOR s-a deplasat la Urlati unde a realizat 26 de recoltari Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica pentru persoane adulte cu handicap, 18 recoltari la Centrul de integrare si asistenta pentru persoane adulte cu handicap si 22 de recoltari la Centrul de integrare prin terapie ocupationala pentru persoane adulte cu handicap, urmate de alte 17 recoltari la Complexul de servicii Comunitare Fantanele.

Analizele realizate GRATUIT in cadrul Campaniei “Castiga timp!”(2) sunt: Hemoleucograma cu formula, AST, ALT, Colesterol Trigliceride, markeri cardiaci, iar pentru barbati si markeri de prostata. Proiectul a fost finantat de catre UNITED WAY si METROPOLITAN LIFE.

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!