Asociația Pacienților Oncologici din România, cu sprijinul OMV Petrom și în parteneriat cu Primăria Comunei Măgurele, anunță deschiderea înscrierilor pentru efectuarea de analize de sânge gratuite în cadrul campaniei „Câștiga timp!”.

Campania “Câștigă timp!” are ca scop principal scăderea numărului de cazuri de afecțiuni urologice, de AVC sau infarct miocardic la bărbați si femei cu vârsta cuprinsa între 45-60 ani, cu ajutorul echipei mobile si de laborator, prin recoltarea  de analize medicale. Se vor determina:markeri cardiaci si parametri de biochimie (transaminaze -2 tipuri, trigliceride, colesterol, uree, creatinina) si hematologie (HLG cu formula cu 21 de parametri). Toate in sistem gratuit.De asemenea, se are in vedere  realizarea a 3 analize gratuite pentru profilaxia leucemiei la copiii cu vârsta cuprinsa intre 6-18 ani si screening pentru cancerul de  sân la femei.

Scopul secundar al campaniei îl reprezintă creșterea gradului de conștientizare a persoanelor din localitățile selectate, aparținând zonelor rurale din județul Prahova, asupra IMPORTANTEI identificării la timp a unei afecțiuni cronice.

Campania se adresează persoanelor vulnerabile, dezavantajate, sau fără venituri sau care au venituri din ajutor social/șomaj și sunt gratuite în limita a 70 de locuri.

Înscrierea persoanelor va fi realizată ținând cont de următoarele criterii:

  • Să aibă domiciliul în comuna Măgurele;

 

  • Să prezinte un act de identitate valabil;
  • Sa semneze un acord de prelucrare a datelor si un formular de consimțământ, in scopul păstrării confidențialității.

Rezultatele analizelor sunt confidențiale si vor fi furnizate doar beneficiarului.

Înscrierile se pot face la sediul Primăriei Măgurele.

Evenimentul va avea loc in sala de la sediul Primăriei Măgurele, in data de 18.05.2021, începând cu ora 7.30.

 

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!