În data de 02 decembrie 2012, începand cu ora 16.00, la Club LAGUNA Ploiești, Asociația Pacienților Oncologici România (A.P.O.R.) a realizat în cadrul Campaniei de Profilaxie pentru Cancerul de Sân, evenimentul intitulat : SUNT FEMEIE ORICE-AR FI!”.

Acesta a avut rolul de a face cunoscute 3 dintre poveștile de viață prezentate  direct de 3 pacienți – un bărbat și doua femei.

Evenimentul  a fost prezentat de actorul Vișinel Bălan și sprijinit de  “Club Laguna”, Magazinele “Crina”, Asociația “Zestrea Carpaților”, Asociația “Femeilor din Prahova”, dna. dr. Renata Pitulea și dra. Rodica Tudor, iar dna. prof. dr. Raluca Van Staden,  a fost invitața de onoare.

Din publicul prezent au făcut parte medicii cu care asociația lucrează: dna. dr. Alina Turcu – medic primar oncolog la Spitalul Municipal nr.1 Ploiești, dna. dr. Ileana Constantiniu – medic primar oncolog la Spitalul  Municipal Câmpina și dna. dr. Renata Pitulea – Managerul Clinicii  cu profil oncologic “Domino-Sana” din București.

Pentru pacienți și pentru invitați, a existat   momentul artistic prezentat de Asociația “Zestrea Carpaților” din Comarnic și muzica interpretată fără cusur de  câștigătoarea Trofeului Mamaia 2012 –Rodica Tudor.

Toate materialele, toată munca de organizare și desfășurare, s-au realizat prin aportul personal al beneficiarilor și voluntarilor/membrilor fondatori.

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!