Marți, 30.10.2012, fundația “Prețuiește Viața” condusă de Andreea Marin, în colaborare cu Agenția Antidrog Prahova a realizat o întâlnire cu tinerele din Ploiești la Colegiul Național Mihai Viteazul.

APOR, prin vocea d-nei Iolanda Gheorghiu, și-a prezentat pe scurt activitatea din ultima lună.
În urmă intervenției sale, d-na Iolanda Gheorghiu a fost invitată de d-na Andreea Marin să participe la teledonul pe care l-a organizat sâmbătă 03.11.2012 începând cu oră 21.00, la postul de televiziune Kanal D.
Emisiunea în direct, având invitați de renume că: Viorela Filip, trupa Proconsul, Hara, dr. Cristian Andrei, Nico și alții, a avut drept scop strângerea de fonduri pentru realizarea unui număr de 3500 mamografii pentru femeile înscrise pe site-ul www.stopcancerlasan.ro
D-na Iolanda Gheorghiu a vorbit publicului despre sondajul realizat în luna octombrie printre elevii din 5 licee prahovene și Școala Postliceală Sanitară “Thoma Ionescu”.

În calitatea să de Președinte APOR, d-na Iolanda Gheorghiu a prezentat rezultatele chestionarului aplicat în luna octombrie elevilor ploieșteni de la C N “Jean Monet”, CN “Nichita Stănescu”, școala generală “Ioan Grigorescu” cu privire la cancerul de sân.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

 

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!