Recoltare la Centrul Medical din Lipănești, jud. Prahova.

Chiar înainte de vacanța de vară, pe 12 iunie 2018, la Centrul Medical din Lipănești a avut loc  înca o acțiune a Asociației Pacienților Oncologici-Romania (A.P.O.R.), din cadrul Campaniei « Te rog, mamă, ai grijă de mine ! », campanie de profilaxie pentru leucemia  la copii.

Din dorința de a îmbunătăți desfășurarea acțiunii, de a face perioada de așteptare a copiilor până la momentul recoltarii, cât mai agreabilă, A.P.O.R a adus  cu aceasta ocazie, pentru copii, și 2  corturi împreună cu mingi colorate.  Acestea au rolul de a oferi și a crea un mediu cât mai prietenos pentru copiii preșcolari în primul rând, beneficiari ai campaniei.

De astă dată, sponsorul pentru aceste materiale suplimentare-alaturi de carioci și hârtie de desenat- a fost Cercul de Donatori Ploiești, care, vine și susține activitatea de baza, realizată cu sponsorizare din partea United Way.

Cei 37 de copii cu varsta între 4 și 13 ani au putut astfel să ramână cu o amintire placută de joaca chiar dacaă au trait  și experiența unei recoltări.

 

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!