În urma informării realizate cu o zi înainte de Ziua Femeii, pe 7 martie 2018, la Cabinetul Medical din Ștefești-Prahova, pe 19 iunie 2018 a avut loc o noua  acțiune  din cadrul Campaniei « Sunt femeie orice-ar fi ! » , campanie de screening prin ecografie pentru cancerul de sân, realizată  de Asociația Pacienților Oncologici-Romania.

Acțiune realizată cu sprijinul dnei .dr. Loredana Filip , au beneficiat de ecografii de sân 30 de femei din comuna. Rezultatele au fost îmbucuratoare, dintre acestea, 7 femei au prezentat mici modificări în structura sânului, fără importanța tumorală. O singura femeie ce se afla sub control medical a avut rezultatul ce a susținut diagnosticul.

Fidelă acțiunilor asociației încă de când îndeplinea rolul de Prefect al Județului Prahova,  a fost prezentă și de această dată, dna Deputat Rodica Paraschiv, care a stabilit o deschisă și reala comunicare cu femeile beneficiare ale investigației.

Și de astă dată le-a încurajat susținând cât de importantă este menținerea stării de sănătate și echilibrul psihic pe care aceasta îl oferă.

Dl.dr. Victor Nicolici a fost cel ce a asigurat desfășurarea din punct de vedere tehnic a acțiunii.

Echipa A.P.O.R. ce a realizat ecografiile de sân pentru femeile din Ștefești

 

 

 

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!