Miercuri, 10 aprilie, a fost randul copiilor de la Centrul de Servicii Comunitare „O raza de soare” Baicoi, sa beneficieze de recoltari pentru depistarea gratuita a leucemiei, din cadrul campaniei APOR „Te rog mama, ai grija de mine!”.

In urma parteneriatului cu DGASPC Prahova, din campania de profilaxie pentru leucemia la copii „Te rog mama, ai grija de mine”, echipa Asociatiei Pacientilor Oncologici – Romania a continuat seria de recoltari la micutii institutionalizati. Astfel, 14 copii cu varste intre 5 si 12 ani beneficiaza de analize gratuite in vederea depistarii precoce a leucemiei.

Pentru a recompensa modul ideal in care s-au purtat copiii din Centrul de Servicii Comunitare “O raza de soare” Baicoi, aflat in subordinea Consiliului Judetean Prahova,  vicepresedintele CJ, Ludmila Sfirloaga, si deputatul Rodica Paraschiv le-au adus micutilor daruri din partea Iepurasului.

Sponsorii campaniei APOR “Te rog, mama, ai grija de mine!” sunt: Maxi Farma, Conpet, Metropolitan Life, OMV Petrom, Cercul de Donatori Ploiesti si United Way Romania.

 

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!