„Conduce o clinica speciala in Germania, unde vindeca boli fara leac pentru restul lumii medicale si unde a inceput tratand pe gratis pacienti incurabili. Povestea profesorului John Ionescu este despre medicina viitorului: o medicina integrativa, care trateaza omul si nu boala, cauza si nu efectul. O medicina care ofera speranta intr-un mod aproape uitat: cu blandete”.

Asa isi incepe articolul Diana Cosmin, redactor al revistei Fine Society. Interviul cu profesorul John Ionescu a aparut in iunie 2018, in acelasi an in care medicul a sustinut, timp de sase ore, in fata unei sali pline din Bucuresti, o conferinta despre noutati terapeutice in oncologie.

Somitate in domeniul sau, dar si o personalitate atipica pentru contextul medical romanesc, Prof. Dr. John Ionescu este imunolog, specializat in medicina integrativa, fondator si director stiintific al Clinicii Speciale Neukirchen din Germania. Are la activ peste 230 de lucrari de cercetare si brevete medicale, este membru al Academiei Europene de Alergologie si Imunologie Clinica, al Societatii Germane de Toxicologie si al Academiei Americane de Medicina Anti-Aging. A fost profesor de biochimie medicala la Capital University din Washington DC, este docent universitar la catedra de medicina nutritionala de la Donau Universitat Krems, Austria si profesor asociat la catedra de Dermatologie Oncologica a UMF Carol Davila din Bucuresti. In Germania, are si o linie de produse dermatocosmetice care ii poarta numele: „Dr. John Ionescu’s Energy Cosmetic”.

Va invitam sa cititi, in continuare, despre personalitatea, filozofia profesionala si realizarile profesorului John Ionescu!

Foto preluate din articolul original

 

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!