Initiat de catre Mariana Cocos, antreprenor ploiestean, proiectul revistei „The Story” isi propune prezentarea, promovarea si sustinerea antrerprenoriatului din Prahova. Primul numar al revistei, cu o grafica deosebita si subiecte inspirationale, a aparut in luna martie 2019 cu o serie de interviuri din domeniile sanatate, economie, catering, restaurante, arta si bijuterii.

Reusita Iolandei Gheorghiu, presedintele Asociatiei Pacientilor Oncologici – Romania si a echipei sale, de a pune la dispozitia pacientilor, pentru prima data in tara, aparatul Idylla pentru depistarea precoce a cancerului, a atras atentia si s-a materializat in paginile revistei printr-o prezentare ampla a proiectului si a beneficiilor lui.

Iolanda Gheorghiu: „Pentru un pacient oncologic, cel mai bun prieten sau cel mai mare dusman este TIMPUL. Momentul diagnosticarii”

„In domeniul avansat al oncologiei, accesul la informatii exacte despre mutatiile cancerului si rezistenta la tratament sunt vitale, iar posibilitatea de a depista boala in stadiu incipient reduyce anxietatea din perioada asteptarii rezultatelor, precum si timpul preliminar inceperii celui mai bun tratament posibil. (…)In acest scop, al castigarii timpului, a fost pusa la punct metoda de determinare a modificarilor ADN-ului, metoda ce foloseste doar sange uman si care prezinta un tablou clinic inainte de a se forma o tumora.

Idylla este PRIMUL si SINGURUL sistem de diagnostic molecular care ofera:

-Rezultate rapide – maxim 150 de minute

– Rezultate corecte (sensibilitate crescuta, design anti-contaminare)

– Capacitate de multiplexare (detectia a pana la 52 de mutatii relevante intr-un catus)

– Accesibilitate (acces la cerere, nu este necesara crearea de loturi)”, a declarat, in interviul pentru „The Story”, Iolanda Gheorghiu, presedintele APOR.

Idylla a fost cumparat de catre APOR printr-un proiect depus la Fundatia TIMKEN din SUA, iar scopul este scaderea numarului de cazuri de cancer si depistarea precoce a acestor afectiuni.

Deocamdata, pot fi efectuate investigatii pentru colon-rect, piele si plamani, urmand ca, pe masura ce producatorul scoate pe piata cartuse pentru depistarea altor tipuri de afectiuni oncologice, sa fie achizitionate si acestea.

Va puteti adresa direct, pentru investigatii, laboratorului APOR din Ploiesti, Aleea Zamora numarul 5, Bl. 111, ap 3, telefoane de contact: 0725.541.472; 0763.639.375.

Nu ratati urmatoarele numere ale revistei „The Story”, despre care puteti afla mai multe AICI! 

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!