UMF „Carol Davila” Bucuresti, in colaborare cu SCM Events Bucuresti si Spezialklinik Neukirchen Germania a organizat sambata, 30 martie, simpozionul medical „Noutati terapeutice in oncologie. Importanta profilului metabolic tumoral in alegerea terapiei personalizate”.

Adresat tuturor specialistilor din domeniul sanatatii, simpozionul privind terapiile inovatoare in oncologie a gazduit o conferinta speciala sustinuta de catre prof. dr. John Ionescu din Germania.

Asociatia Pacientilor Oncologici – Romania a fost prezenta la eveniment prin presedintele ei, Iolanda Gheorghiu, care a facut cunoscute reprezentantului clinicii germane rezultatele obtinute cu aparatul Idylla pentru trei cazuri deosebite. DESPRE IDYLLA AICI 

„Este vorba despre modificari ale ADN-ului privind cancerul de colon pentru doi barbati fara un istoric medical, fara sa aiba un diagnostic oncologic pus in evidenta prin alte investigatii de specialitate. Cel de-al treilea este cazul unei doamne cu o biopsie ce a pus in evidenta prezenta unei tumori la colon, iar Idylla a permis evidentierea proteinei ce a condus la aparitia acestei tumori. In acest context, doamna respectiva poate beneficia de terapie personalizata, ceea ce ii creste considerabil sansele de vindecare/prelungire a vietii”, ne-a declarat Iolanda Gheorghiu, presedintele APOR.

Foarte important este ca durata de lucru pentru fiecare dintre aceste analize a fost de trei ore. „Doamna trimisese inainte o proba la un laborator de specialitate din Grecia, de unde rezultatul nu a venit nici dupa 18 zile. TIMPUL ESTE ESENTIAL PENTRU UN PACIENT ONCOLOGIC!”, a subliniat Iolanda Gheorghiu.

In acest context, reprezentantul clinicii germane, prof. dr. John Ionescu a solicitat detalii despre aparatul Idylla si investigatiile pe care le efectueaza.

In octombrie 2018, presedintele APOR, Iolanda Gheorghiu a mers in Germania la Spezialklinik Neukirchen, pentru a a obtine personal detalii despre modul in care un pacient oncologic din Romania se poate adresa clinicii pe care o conduce prof. dr. John Ionescu.

Sponsori si parteneri

Donatii

Donează pentru tine, donează pentru a fi sănătos!